Cukkerberg BLOG
Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány blogja
Sztorik, tapasztalatok, kutatások, érdekességek - minden a cukorbetegségről.

Cseppont Patikahetek

Tavasszal és ősszel hirdetjük meg Cseppont Patikahét programunkat. Ilyenkor a többszáz Cseppont Patikában nem csupán az egyébként egész évben igénybe vehető vércukor-, és sok helyen vérnyomás- és koleszterinmérést ejtheti meg jelképes összegért, de különféle egészségügyi mérőeszközöket is kedvezménnyel vásárolhat meg. 

Az Őszi Cseppont Patikahetek időpontja:

Hamarosan

A Cseppont Patikában jelképes összegért bárki ellenőrizheti egész évben vércukorszintjét, sok helyen vérnyomását és koleszterinszintjét is.


Keresse az Önhöz legközelebb lévő Cseppont Patikát!

Keresse az alapítvány logójával jelölt Cseppont Patikákat és programjainkat! Egyszer élünk, tegyünk meg mindent azért, hogy az életünket minél egészségesebben és boldogabban élhessük.

Keresse fel az Önhöz legközelebbi Cseppont Patikát és éljen a kedvezménnyel! Patika-keresőnk itt található!

 

Cseppont Patikák, Cseppont Patikahetek

Büszkék vagyunk arra, hogy a patikai gondozást Magyarországon az Egy Csepp Figyelem Alapítvány elsőkémt indította el 2005-ben, a Magángyógyszerészek Országos Szövetségével közösen, 55 gyógyszertárban. Ennek lényege az, hogy bárki megmérhesse saját vércukorszintjét az "egycseppes" patikákban jelképes összegért, és felvilágosítást kaphasson a betegséggel kapcsolatban a gyógyszerésztől. A patikai hálózattal az Erős Antónia által létrehozott alapítvány szeretné elérni, hogy minél több ember ellenőrizze rendszeresen egészségi értékeit akár az alapítvány logójával megjelölt gyógyszertárakban, akár otthon. Éljen a lehetőséggel, méresse meg vércukorszintjét évente legalább egyszer!

A program évről évre bővült: 2007-ben vérnyomásméréssel, majd 2008-tól koleszterinméréssel is várja a patikák egy része az érdeklődőket. Mostanra csaknem 400 Cseppont Patika található az országban, amelyek mindegyikében van vércukormérés jelképes összegért, nagy részükben vérnyomásmérés, és egyre több helyen elérhető a koleszterinmérés is szintén jelképes összegért.

Vércukorszint mérés Vérnyomásmérés Koleszterinszint mérés

Az alapítvány együttműködik minden gyógyszerész szakmai szervezettel (a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége mellett a Magyar Gyógyszerészi Kamarával, a Magyar Gyógyszertudományi Társasággal, valamint a patikai programokat koordináló Gyógyszerészi Gondozás Szakmai Bizottságával is).

 

Támogatók: 

 

Kapcsolat

Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 57.
Telefon/ Fax: +36 1 202 0103
E-mail: diabetes@egycseppfigyelem.hu

Adószám:
18255858-2-43

Számlaszám: 14100244-76647749-01000003
Számlavezető intézmény neve: Sberbank Magyarország Zrt.

Rendelkező nyilatkozat az adó 1%-áról

A NAV tájékoztatása az SZJA 1% adományozásról