Támogasd diabétesz felvilágosító programjainkat!

Segítsd adód 1 %-ával az Egy Csepp Figyelem Alapítvány pedagógusoknak szóló diabétesz képzéseinek és ismeretterjesztő anyagainak megvalósítását, hogy a cukorbeteg gyermekek megfelelő segítséget kapjanak az óvodákban és az iskolákban.

A felajánlás határideje: 2024. május 21.

 További célunk, hogy csökkenjen a diabéteszt érintő félinformációk és sztereotípiák terjedése, és erősödjön a diabétesszel élők elfogadása a különféle közösségekben!  

Hogyan tudsz nyilatkozni adó 1 százalékodról?

Ha rendelkezel Ügyfélkapuval

Lépj be a https://eszja.nav.gov.hu/ oldalon az ügyfélkapudba

Egy százalék
Válaszd az 1+1%-os nyilatkozat opciót
Egy százalék

Írd be a 18255858-2-43 adószámot vagy keress rá az Egy Csepp Figyelem-re a  keresőben

Egy százalék

Kattints a “Tovább a beadásra”, majd a “Rendben”, végül pedig a “Beadás” gombra

Ha nem rendelkezel Ügyfélkapuval

Az itt letölthető adó 1 % rendelkező nyilatkozatot kitöltve az SZJA bevallással együtt kell benyújtani és postázni a NAV-hoz.

Az adód 1%-áról 2024. május 21-ig rendelkezhetsz.

nap
óra
perc

Egy Csepp Figyelem Alapítvány:
Adószám: 18255858-2-43

Köszönjük!

 2023-ban az 1%-os felajánlásokat ismeretterjesztő videók és az online tudásbázis bővítésére használtuk fel, valamint bemutattuk az 1-es típusú cukorbetegséggel élő Luca életét az óvodában. Köszönjük a támogatást! 

Ezenkívül, ugyanúgy fontos, “1%-os” célunk továbbra is a cukorbeteg gyermekek óvodába és iskolába kerülésének segítése, amihez egy remek programot építettünk fel. Tudj meg minél több információt a Belevalók-ról, és járulj hozzá te is ahhoz, hogy az óvodai felvételeknél ne legyen hátrány egy kisgyermek diabétesze!