Gyermekrajz pályázat 2024

Immár negyedik alkalommal hirdetjük meg gyerekeknek szóló rajzpályázatunkat a cukorbetegség témakörében.

Így hívjuk fel az iskolás korosztály figyelmét 1-es típusú cukorbeteg társaik elfogadására, illetve bíztatjuk őket az egészséges életmódra, hogy később felnőttként el tudják kerülni a 2-es típusú cukorbetegséget.

Pályázni három korcsoportban lehet

éves gyerekek, fiatalok alkotásait várjuk!

Téma

Bármely kézműves technika (rajz, festmény, kollázs, szobor, origami…) alkalmazható.

Nyeremények

A korosztályok győztesei ajándékutalványt és Gullon cukormentes kekszekből álló édességcsomagot kapnak,

Beküldés

Az alkotásokat nem kell postázni, elég a róla készült, jó minőségű(!) képet emailben elküldeni február 29-ig az info@egycseppfigyelem.hu címre. Facebookra feltöltött, kommentben küldött képeket nem fogadunk el, kizárólag az emailben érkezőket!

A kép eredetijét meg kell tartani az eredményhirdetésig, az Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a győztes alkotásokat utólag bekérje és az Egy Csepp Világnapon (2024. november 17.) nyíló gyermekrajz vándorkiállításon bemutassa. Az Alapítvány a beküldött képeket jótékonysági célra, illetve kiállításra felajánlhatja.

A legjobb alkotások felkerülnek az Alapítvány web- és facebook oldalára!

FONTOS!

FONTOS, hogy a beküldött képen a készítő ne látsszon, de az email alapján egyértelműen azonosítható legyen a gyermek neve, osztálya, iskolája.

Ha a beküldött kép rossz minőségű, a pályamunkát nem tudjuk elfogadni.

A beküldött képen NE szerepeljen a gyermek neve, osztálya. A gyermek nevét, iskoláját, osztályát kérjük az email szövegében feltüntetni. Ha valaki egyszerre több alkotást küld be egy emailben, fontos, hogy egyértelműen kiderüljön, hogy melyik alkotás melyik gyermek munkája.

Amennyiben egy osztályból több alkotás is érkezik, kérjük, a beküldő pedagógus az emailben jelezze, hogy hány munkát küldött be összesen az adott osztály, esetleg szakkör.

Zsűri

Az alkotásokat az Egy Csepp Figyelem Alapítvány zsűrije értékeli, zsűrielnök Erős Antónia, az alapítvány létrehozója.
Az értékeléskor figyelembe vesszük, hogy:

Eredményhirdetés

A beérkező pályamunkákból először egy válogatást mutatunk be web- és facebook oldalunkon. Itt már csak a legjobb alkotásokat láthatja a közönség.
Ezekből az alkotásokból kerülnek ki aztán a győztesek, és közülük választják meg az olvasók a közönségdíjasokat is kategóriánként.
A győztesek kihirdetése: Március 20-án (Facebook oldalunkon)

Kiállítás

A képeket nem csak virtuálisan, hanem az Egy Csepp Világnapon (2024.11.17-én) élőben is megmutatjuk egy kiállítás keretében a közönségnek.

Válogatás a korábbi évek győztes munkáiból

Támogatók