Újra Cseppont Patikahetek!

Idén ősszel november 9-22. között rendezzük meg a Cseppont Patikahetek programot. A kampány ideje alatt kedvezménnyel juthatsz hozzá a következő mérőeszközökhöz:

Dcont® Etalon vércukormérő készülék
Beurer BM 40 Onpack vérnyomásmérő
Beurer PO 30 pulzoximéter

A kedvezmény mértékéről  a program aloldalán értesülhetsz.
A hozzád legközelebb eső Cseppont Patikát megtalálod Patikakeresőnkben.
A Cseppont Patikáknak nevezett gyógyszertárak egész évben lehetőséget biztosítanak jelképes összegért a vércukorszint, és több helyen a vérnyomás ellenőrzésére is.  

A koronavírus-helyzet miatt minden patikusnak a saját belátására van bízva, hogy a megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett tudja-e vállalni a szűréseket. Kérjük az érdeklődők megértését.

15 éves a gyógyszerészi gondozás Magyarországon

Az alapítvány 2005-ben a gyógyszerészekkel szakmai együttműködésben teremtette meg a patikai gondozás lehetőségét. A kezdeményezéhez csatlakozó Cseppont Patikák egész évben lehetőséget biztosítanak jelképes összegért a vércukorszint és több helyen a vérnyomás ellenőrzésére is. Az alapítvány hagyományosan májusban és novemberben meghirdeti a Cseppont Patikahetek elnevezésű programját. Ezalatt egyes gyógyászati segédeszközökhöz kedvezménnyel juthatnak a vásárlók, így a rendszeres otthoni szűrésre is lehetőségük nyílik.

A program támogatója a Beurer Medical Hungary Kft. és a 77 Elektronika Kft.

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon