Magyarország Cukormentes Tortája: a bejelentés augusztus 3-án!

Már csak pár napot kell várni, hogy kiderüljön, melyik lesz idén Magyarország Cukormentes Tortája a remek döntősök közül! A nyertest augusztus 3-án jelentjük be a Parlamentben, ahol természetesen az is kiderül, ki nyeri a Magyarország Tortája versenyt 2021-ben.

Mindkét tortát augusztus 20-tól lehet majd kapni szerte az országban számos cukrászdában. A Magyarország Cukormentes Tortáját árusító cukrászdák listája a Cukrászdakeresőben elérhető!

Az idei Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjét június elején tartottuk a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete székházában.

A Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjébe a következő torták jutottak be idén:

  • Beszterce rózsája – Füredi Krisztián/Hisztéria Cukrászda, Tápiószecső
  • Erdei Nimfa – Karikó Orsolya/Vanília & Gelarto Cukrászda, Nagykőrös
  • Havasi Málna- Novák Ádám -Csonka László/REÖK Kézműves Cukrászda, Szeged
  • Szedresem – Dr. Veres Ildikó/ AMI Süti, Monor
  • Szeszélyes Dió – Novák Ádám- Dovalovszky Barbara/ REÖK Kézműves Cukrászda, Szeged

zsűri tagjaiért kattints a Magyarország Cukormentes Tortája programoldalunkra!

A győztes cukrász nyereménye egy 100 000 Ft értékű Beurer Health Manager egészségcsomag a versenyt támogató Beurer Medical Hungary Kft. felajánlásából. A Magyarország Cukormentes Tortája verseny főtámogatója a 77 Elektronika Kft., az okos Dcont® vércukormérő készülékek fejlesztője és gyártója ebben az évben is különdíjat ajánlott fel az egyik döntős torta megalkotójának. A verseny támogatója, a Diabess Kft. idén is különdíjjal jutalmazza a legjobb gyógyhatású alapanyaggal készült torta készítőjét.

Nézd meg a döntőről készült videónkat!

Magyarország Cukormentes Tortája döntő // 2021

A versenyt tíz éve azért hoztuk létre, hogy felhívjuk a figyelmet arra: lehet olyan ízletes édességeket is fogyasztani (és készíteni), amelyek nem tartalmaznak finomított lisztet, hozzáadott cukrot, illetve semmilyen tartósítószert és adalékanyagot sem. A program célja még a cukrászok egészségtudatos táplálkozás iránti elkötelezettségének erősítése, valamint új, hozzáadott cukor nélküli receptek és technológiák bevezetése a cukrászatokba.

További infót a Magyarország Cukormentes Tortája programról a honlapunkon találsz.

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon