Cukkerberg BLOG
Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány blogja
Sztorik, tapasztalatok, kutatások, érdekességek - minden a cukorbetegségről.

 

Egy Csepp Világnap
Ingyenes családi egészségnap

2017. november 12. vasárnap, 10:00-18:00-ig, a Millenárison!

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 2005-ben indította el ingyenes családi egészségnapját, melyen a népszerű fellépőkön kívül táncbemutatók, gyerekfoglalkozások, ugrálóvárak garantálják a jó hangulatot. A Nemzetközi Diabétesz Világnap alkalmából Egészségpiaccal, ingyenes szűrésekkel, szakmai előadásokkal, diabétesz sétával  és tanácsadás is várjuk a látogatókat.

Kiállítói információk:
Soltész Erzsébet +36 30 9912 962
vilagnap@egycseppfigyelem.hu

A lehutóbbi rendezvényen a fellépők között voltak a  Barátok közt szereplői, a Kiskalász zenekar az Eisberg támogatásával, a Csillagszemű Táncegyüttes, a Talamba Ütőegyüttes . Akusztikus koncertet adott a Halott Pénz énekese, Járai Márk, fellépett a Honeybeast, Zséda. és az aktuális az X-Faktor énekesei.

 

 

 

At Egy Csepp Világnap közkedvelt eseménye minden évben a tombolasorsolás. A rendezvény alatt több alkalommal tartanak sorsolást a szervezők. Tavaly az X-Faktor 2016-os mentorai, Gáspár Laci és Puskás Peti közreműködtek a lebonyolításban. A két népszerű énekes Tóth Gabival kiegészülve egészségügyi szűrésekre is vállalkozott. De a műsorvezetők - Szellő István, Pataki Zita, Barabás Éva, Erős Antónia és D. Tóth András - is megmérették vérckor-, vérnyomás-, kolezsterin-szintjüket, sőt testösszetételmérésen is részt vettek.

 


Értékes nyeremények találtak gazdára a tombolasorsolásokon, a fődíj a 2016-os rendezvényen egy 2 személyes, repülős, nyugat-krétai nyaralás volt, 3 csillagos szállodában félpanzióval az IBUSZ felajánlásából, de kisorsolták a főtámogatói különdíjat, egy montain bike-ot is.

 

 

A csarnokban gyerekfoglalkozások, kóstolók és tanácsadások is zajlottak, az Egészségtérben pedig egész nap előadásokat hallhattak az érdeklődők. A már hagyományos Diabétesz Séta végén megannyi lufit engedtek a magasba a résztvevők.

A hagyományok szerint a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesének kóstolója is a népszerű programok között volt, a rendezvény főtámogatója, a 77 Elektronika Kft jóvoltából.

 

 

 

Kapcsolat

Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 57.
Telefon/ Fax: +36 1 202 0103
E-mail: diabetes@egycseppfigyelem.hu

Adószám:
18255858-2-43

Számlaszám: 14100244-76647749-01000003
Számlavezető intézmény neve: Sberbank Magyarország Zrt.

Rendelkező nyilatkozat az adó 1%-áról

A NAV tájékoztatása az SZJA 1% adományozásról