Cukkerberg BLOG
Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány blogja
Sztorik, tapasztalatok, kutatások, érdekességek - minden a cukorbetegségről.

 

10. Egy Csepp Világnap
„Okos eszközök, egészséges mindennapok!”

Ingyenes családi egészségnap 2015. november 15-én, a SYMA Csarnokban!

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapján a népszerű fellépőkön kívül táncbemutatók, gyerekfoglalkozások, ugrálóvárak garantálták a jó hangulatot. A Nemzetközi Diabétesz Világnap alkalmából Egészségpiaccal, ingyenes szűrések szakmai előadások, diabétesz séta  és tanácsadás is várta a látogatókat. A nap folyamán többször volt tombolasorsolás, melyen értékes nyeremények találtak gazdára.

 

 

 

Fellépőink: Well Hello, Zséda, Kocsis Tibor, Kolompos, Quantum XXL, Csillagszeműek, Katus Attila, a Barátok közt szereplői, Doriane Niabe, Czuczor-Gidai Zsófi, Méhes Csaba.

 

 

Műsorvezetőink: Erős Antónia, Szellő István, Pataki Zita, Barabás Éva, Rákóczi Feri és Vadon Jani.

 

A rendezvényen készült képeink a Facebookról letölthetők!

Itt pedig elérhetőek a fotófalnál készült felvételek.  

 

 

Az Egy Csepp Világnap főtámogatója a 77 Elektronika Kft., az egyetlen VALÓBAN MAGYAR vércukormérő család fejlesztője és gyártója. A rendezvény támogatói: Accutrend Plus, Syma Rendezvényközpont, Accent Hotels, Kia Motors, HerbaHáz. Az Egy Csepp Világnapon a tombola fődíját - egyhetes, 2 főre szóló külföldi utazást -  a Neckermann Utazási Iroda ajánlotta fel.

Médiatámogatók: RTL Klub, Patika Magazin, Story Magazin, AG Strong.

 

 

 

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány a 10. Egy Csepp Világnapon szervezett Diabétesz Sétával hívta fel a figyelmet arra, hogy rendszeres mozgással megelőzhető a diabétesz, a cukorbetegek számára pedig az életminőség jelentős javulásával jár. Figyelemfelhívásként a résztvevők az akció végén megannyi luftballont engedtek a levegőbe. Az egészségre fókuszálva számos program várta a látogatókat. A helyszínen többek közt  diabetológus, dietetikus, életmód tanácsadó nyújtott szakmai segítséget. Ezen kívül térítésmentesen több mint 10 féle egészségügyi szűrés, valamint egészségpiac és kóstolók várták a látogatókat.

A külön kialakított EgészségTérben érdekes előadásokat hallgathattak a cukorbetegeket, illetve azokat, akik többet szeretnének tudni a diabéteszről. Előadónk beszéltek a cukormonitorozásról, az energiamentes édesítőszerekről, a folyadékfogyasztás fontosságáról, a multivitaminokról és az étrend kialakításáról.

 

 

Kapcsolat

Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 57.
Telefon/ Fax: +36 1 202 0103
E-mail: diabetes@egycseppfigyelem.hu

Adószám:
18255858-2-43

Számlaszám: 14100244-76647749-01000003
Számlavezető intézmény neve: Sberbank Magyarország Zrt.

Rendelkező nyilatkozat az adó 1%-áról

A NAV tájékoztatása az SZJA 1% adományozásról