Tortamustrán járt Erős Antónia és az alapítvány

Augusztus 19-én az ország csaknem 400 cukrászdájában megkezdődött az idei Magyarország Cukormentes Tortája és a Magyarország Tortája árusítása. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány több helyszínre is ellátogatott, hogy megtapasztalja, milyen az idei hozzáadott cukrot nem tartalmazó Szentivánéji Álom torta fogadtatása. Pilisszentivánon, a nyertes JÓkenyérnél egészségprogramunkkal is népszerűsítettük az új tortát, és hívtuk fel a figyelmet az egészséges életmódra, valamint a szűrések fontosságára. Sárga sátrainknál vércukorszintet, vérnyomást, véroxigénszintet mértünk, és dietetikusunk hasznos étkezési tanácsokat is adott a vendégeknek.

A programra elkísért minket Csillsz, a népszerű blogger is, aki 1-es típusú diabéteszesként különösen érdeklődik a győztes torta iránt ezért nem csak megkóstolta a finomságot, de videós bejelentkezései által azt is megmutatta, hogyan készül a Szentivánéji Álom a kulisszák mögött.

Mindeközben alapítványunk létrehozója, Erős Antónia a verseny korábbi (háromszoros) győztesét, a Nándori Cukrászdát kereste fel. A pultban ott sorakoztak az idei nyertes Szentivánéji Álom torta szeletei is. Mogyoróssy Mariann, cégvezetőt arra kértük, mondjon véleményt az idei győztesről, és ossza meg velünk a vásárlók véleményét.

Ha megkóstolnád te is a Szentivánéji Álom tortát, cukrászdakeresőnkben megnézheted, hol árusítják.

A szűrések támogatói: a 77 Elektronika, a Beurer Medical Hungary és a Berlin-Chemie/A. Menarini Kft.

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon