Szentivánéji Álom az ország több mint 350 cukrászdájában

Megmutatjuk, hol vásárolhatod meg a Magyarország Cukormentes Tortája verseny 2020-as győztesét! A Szentivánéji Álom torta augusztus 19-től az ország számos cukrászdájában kapható. Figyelem! Előfordul, hogy a cukrászdák csak időszakoson készítik, érdemes telefonon vagy emailben érdeklődni, mielőtt felkeresed a kiválasztott üzletet. Egyes cukrászdákban a korábbi győztes kreációkat is megtalálhatod.

Kattanj rá Cukrászdakeresőnkre!

A Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét és Magyarország Tortáját, a Curiositás – Kíváncsiság süteményt bármely erre jelentkező ipartestületi tag cukrászda megsütheti és árusíthatja augusztus 19-től, ám kizárólag a torta receptjének szigorú betartásával. A recepttől eltérni nem lehet – ezt a cukrászok egy megállapodás aláírásával is vállalták.  

Ezek a cukrászdák egy tortaszeletre kiszámolt szénhidrát-, és a energiatartalmat feltüntető tájékoztató táblát kapnak az alapítványtól, valamint részletes leírást a tápérték-adatokra, allergénekre vonatkozóan. Ezek tartalmazzák a legfontosabb információkat a tudatosan táplálkozók és a cukorbetegek számára. A Magyarország Tortáját árusító cukrászdák listája a  www.cukraszat.net oldalon érhető el. 

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon