Szavazz rajzversenyünk döntőseire!

Március 20-ig tudtok szavazni a nektek leginkább tetsző gyermekrajzokra, amelyek bejutottak az idei Egy Cseppes Rajzpályázat döntőjébe. Három kategóriában hirdetünk majd győzteseket: 6-8, 8-12 és 12-14 évesek. Célunk a versennyel az egészséges életmód népszerűsítése és az, hogy segítsük a diabétesszel élők elfogadását.

Fantasztikus rajzokat kaptunk idei Rajzversenyünkre is, tekintsétek végig a galériákat a Facebook-on:

✏️ 6-8 éves korosztály: bit.ly/3FrlbFX

✏️ 8-12 éves korosztály: bit.ly/3JlOyKU

✏️ 12-14 éves korosztály: bit.ly/3LqzXjP

A legjobb alkotásokat nem csak az egycseppes zsűri, de ti, a közönség is díjazza: fejezzétek ki egy-egy like-kal a nektek leginkább tetsző alkotásokat mindhárom kategóriában.

A gyerekeknek szóló rajzpályázatunkat a cukorbetegség témakörében immár 3. alkalommal hirdettük meg. A célunk: így hívjuk fel az iskolás korosztály figyelmét 1-es típusú cukorbeteg társaik elfogadására, illetve bíztassuk őket az egészséges életmódra, hogy később felnőttként el tudják kerülni a 2-es típusú cukorbetegséget.

A korosztályok győztesei 10.000 Ft-os, rajzeszközökre beváltható ajándékutalványt és Gullon cukormentes kekszekből álló édességcsomagot kapnak, a legtöbb színvonalas alkotást beküldő osztályt 20.000 Ft-os ajándékutalvánnyal és Gullon kekszcsomaggal díjazzuk.

Az alkotásokat az Egy Csepp Figyelem Alapítvány zsűrije értékeli, zsűrielnök Erős Antónia, az alapítvány létrehozója.

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon