Mindjárt itt az Egy Csepp Világnap!

November 20., 10.00 – 18.00: ezt kell feljegyezned a naptáradba. Már csak másfél hét és itt van alapítványunk egyik legfontosabb rendezvénye, az Egy Csepp Világnap. Az ingyenes családi és egészségnap idén a MOM Sportban lesz, rengeteg színes programmal, várunk titeket szeretettel!

Kattints az eseményre a Facebook-on is!

Az Egy Csepp Világnapról minden infó a programoldalunkon, de itt egy gyors áttekintés:

A rendezvény mottója: GENERÁCIÓKON ÁT

  • A gyerekeket olyan fellépők szórakoztatják, mint a Kolompos Zenekar, Peller Anna és a Street Sixteen tinizenekar. Ismét megnyílik a közkedvelt Teddy Maci Kórház, ahol a kicsik plüss macikat „gyógyíthatnak” orvostanhallgatókkal együtt. Az „orvosi rendelés” alatt játékosan ismerhetik meg a kis „macidoktorok” a gyógyító tevékenységet, de az egészségre nevelés, a prevenció és a veszélyes élethelyzetek elkerülése is középpontba kerül.
  • A KiDS Birodalomban speciális ugróiskola, puzzle, ugrálóvár, kézművesfoglalkozás és a Mesekert interaktív játszóház várja a kicsiket, a nagyobbak a Sportsarok reflexjátékában, sport- és kreatív feladatokban vezethetik le energiáikat.
  • A felnőtteket ingyenes szűrésekkel, egészségügyi tanácsadásokkal, kiállítói standokkal és koncertekkel – az idei X-Faktor versenyzői, valamint Paulina – várjuk!
  • A színpadon népszerű színészek, műsorvezetők – Erős Antónia, Barabás Éva, Csonka András, Lukács Miklós, Rábai Balázs- váltják egymást, akik a konferáláson kívül egészségmegőrzésükről kedvenc ételeikről és hobbijukról is beszélnek majd.
  • INGYENES MÉRÉSEK ÉS TANÁCSADÁSOK: vércukorszint és vérnyomásmérés, látásvizsgálat, lábdiagnosztika, testösszetétel-mérés, diabetológiai-, dietetikai- és fogászati tanácsadás -, melyekre bárkinek lehetősége lesz a rendezvény teljes ideje alatt.
  • Erős Antónia vezetésével 15 órakor indul a hagyományos Diabétesz Séta, mellyel arra hívjuk fel a figyelmet, hogy napi 30 perc mozgással sokat tehetünk a 2-es típusú diabétesz megelőzéséért, és hogy a sport a cukorbetegeknek az életminőség jelentős javulását, a jobb vércukorértékeket jelentheti.
  • A Séta online közösségi kihívással is kiegészül, Kék Kör Túra néven a Magyar Természetjáró Szövetség közreműködésével, melyhez csatlakozhat bárki november 14-20. között. Cél: az Országos Kékkör távjának a megtétele. A közösségi kihívás a MOM Sportban zárul, ahol egy gyaloglópadon „gyűjthetik a kilométerek” a versenyzők, akik között a rendezvényen nyereményeket sorsolnak ki, de a tombolán is értékes ajándékok találnak gazdára.

A rendezvény főtámogatója a 77 Elektronika Kft., a DCONT vércukormérők gyártója.

Támogatók:

Beurer Magyarország
Sanofi-Aventis
Novo Nordisk
AstraZeneca
Berlin-Chemie
Magnesia
MDT – Magyar Diabetes Társaság
Családbarát Magyarország

Szeretettel várunk mindenkit!

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon