Maminti Tündér ❤ Egy Csepp

Bemutatjuk nektek Pistyur-Kocsis Ágnest alias Maminti Tündért, aki a napokban teljesítette A Kör 151km/7100m+ kihívását a Börzsönyben. Ági a terhességi cukorbetegségtől, +25kg súlyfelesleggel indult alig tíz évvel ezelőtt. Írásaival ezentúl találkozhattok nálunk!

Amikor Maminti alig tíz évvel ezelőtt várandós lett, +25 kg súlyfelesleggel küzdött. Aztán kiderült a terhességi cukorbetegség is. Hihetetlen elszántság, életöröm és kitartás kellett ahhoz, hogy most itt tartson, ahol. Mostantól rendszeresen találkozhattok vele az egycseppes felületeinken, mert ha valaki tud másokat motiválni, akkor az ő!

Az Instagramját itt találjátok, a Facebook-on pedig itt motivál Maminti.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és szabadtéri

“Sziasztok! Mielőtt minden héten találkoztok majd az írásaimmal, szeretnék egy kicsit bemutatkozni. Ági vagyok. Anya, feleség, terep- és aszfaltfutó. Imádom a természetet, az erdőt, a mezőket a hegyeket és a völgyeket. Szeretem kergetni a felhőket, vagy érezni a nap melegét, a hó hidegét az arcomon. Sokat járom az ösvényeket, új utak után kutatva, vagy régieket taposva. Szerelmem a terepfutás azon belül is az igazán hosszú távú kihívások (80-100km+ ). Odakint az erdőn érzem otthon magam. Persze minden más sportot is szeretek. Rendszeresen jógázom, bringázom, úszok. Ha lehetőségem van, akkor magasabb hegyeken kirándulok, ferrátázok. Imádok fotózni és remélem, hogy a képeim által többen átélhetik a varázst. Kisfiam születése után – amikor visszatértem a munkahelyemre – lett a sport az életem része. Lassan 9 éve elválaszthatatlanok vagyunk. Tartsatok velem ti is minden héten kedden és mozogjunk együtt!”

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon