Május 20: 1% felajánlás határidő!

Ne felejtsétek el, hogy május 20-a az 1%-os felajánlások határideje. Az Egy Csepp-hez érkező adományokat a Belevalók programunk bővítésére fordítjuk, hogy minél több diabétesszel élő kisgyerek járhasson gondtalanul óvodába és iskolába. Segíts te is, hogy a pedagógusok ingyenes oktatást kaphassanak.

„Cukorbeteg a gyermekem. Miért nem veszik fel az oviba? Miért nem fogadják el a suliban?” Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány évek óta futó „Belevalók” oktatási programjának célja, hogy ez a mondat egy szülő szájából se hangozzon el, vagyis, hogy az óvodákban és az iskolákban a diabétesszel élő gyermekeket olyan pedagógusok várják, akik tisztában vannak azzal, hogyan segítsék mindennapjaikat.

Kérjük, támogasd az Egy Csepp Figyelem Alapítvány pedagógusoknak szóló ingyenes diabétesz oktatási programjait, hogy a diabétesszel élő gyerekek gondtalanul járhassanak óvodába és iskolába!

Hozzájárulhatsz az előadóink tiszteletdíjához, az utazási költségekhez, és ingyenes edukációs kiadványunk gyártásának kiadásaihoz.

Eddigi eredményeink:

  • Csaknem 4300 felkészített pedagógus
  • Több mint 60 óvodai és iskolai képzés, 6 online előadás
  • 15 év tapasztalat

A következő módokon támogathatsz minket:

Egy Csepp Figyelem Alapítvány:
Adószám: 18255858-2-43
Köszönjük!

A Belevalók programról további támogatás itt.

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon