KiDS nyílt hét: előadások pedagógusoknak és szülőknek

Idén az online térben szerveztük meg a KiDS általános iskolai edukációs programunkat a Sanofi támogatásával.
Többszáz pedagógust és szülőt értünk el országszerte és a határon túl a cukorbetegséggel és egészségmegőrzéssel kapcsolatos fontos ismeretekkel. A KiDS nevezésű programot a Nemzetközi Diabétesz Szövetség (IDF) hozta létre, és a világ számos országában adaptálták az ismereteket. A globális diabétesz edukációs programot általános iskolák számára fejlesztették. Magyarországon a Sanofi felkérésére az Egy Csepp Figyelem Alapítvány végzi a képzéseket 2018 óta.
2020-ban a járványhelyzet miatt a programot az online térbe helyeztük át, és négy oktatási nappal valósítottuk meg diabetológus szakorvos és dietetikus szakértő közreműködésével.
A nyílt hét előadásaira csaknem 400-an regisztráltak. Gratulálunk a 3 intézménynek, ahonnan a legtöbb résztvevő csatlakozott a programhoz: KiDS ajándékcsomagot kap a somogyvári Somogy Megyei Óvoda, Általános Iskola és EGYMI, a hajdúnánási Bocskai István Általános Iskola és a kistarcsai Simándy József Általános Iskola. Köszönjük a komáromi Selye János Egyetem, a Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola és a Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola pedagógusainak és szülőinek kiemelkedő érdeklődését, és mind a négy KiDS előadás résztvevőinek megtisztelő figyelmét!

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon