Támogasd diabétesz felvilágosító programjainkat!

Segítsd adód 1 %-ával vagy támogatásoddal az Egy Csepp Figyelem Alapítvány munkáját, hogy minél többen szerezzenek széleskörű ismereteket a cukorbetegségről, csökkenjenek a diabéteszt érintő félinformációk. sztereotípiák, és erősödjék a diabétesszel élők elfogadása a különféle közösségekben!

Aki csak hallomásból ismeri a diabéteszt, nem érintett sem ő, sem egyik családtagja, barátja vagy ismerőse sem, nem feltétlenül van tisztában azzal, mit jelent a cukorbetegség, milyen típusai vannak, hogy néz ki a diabétesszel elők napirendje, diétája, mit szabad enniük, inniuk és mit nem, illetve mit is jelent az, ha naponta többször inzulint kell beadniuk maguknak.

 Azt szeretnénk, ha minél többen ismernék meg a cukorbetegséget és annak veszélyeit. 

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország egyik legjelentősebb, a cukorbetegség terjedése ellen küzdő, nonprofit szervezete. 15 év alatt 600 ezer szűrést végeztünk el, 12 ezer pedagógust értünk el, és 2005 óta 30 ismeretterjesztő programot indítottunk.

 2022-ben az 1%-os felajánlásokat arra használjuk fel, hogy újabb országos kampánnyal segítsük az ismeretterjesztést, a diabéteszt érintő előítéletek lebontását, a félinformációk terjedését és segítsük a diabétesszel élők társadalmi elfogadását. 

1%-os kampányunk 2022-ben

Ezenkívül, ugyanúgy fontos, “1%-os” célunk továbbra is a cukorbeteg gyermekek óvodába kerülésének segítése, amihez egy remek programot építettünk fel. Tudj meg minél több információt a Belevalók-ról, és járulj hozzá te is ahhoz, hogy az óvodai felvételeknél ne legyen hátrány egy kisgyermek diabétesze!

Egy Csepp Figyelem Alapítvány:
Adószám: 18255858-2-43
Köszönjük!

 

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon