DiabMentor online beszélgetés pedagógusoknak

Az egyik legfontosabb programunk a DiabMentor gyakorlati képzéssorozat, amelyet az Oktatási Hivatal felkérésére tartunk az iskolák cukorbeteg diákjait segítő pedagógusoknak. November 16-ára online tapasztalatmegosztó beszélgetést szervezünk.

Az 1-es típusú diabéteszes gyermekeket segítők számára fontos az ismeretek megszerzése, bővítése, hogy a mentor feladatok minél zökkenőmentesebben menjenek. A DiabMentor továbbképzések során előadóink és gyakorlatvezetőink felé több pedagógus is jelezte, hogy igényük lenne a képzést követő tapasztalatmegosztásra és a kérdéseik feltevésére.

November 16-án “tapasztalatmegosztó” online alkalmat rendezünk, melyen kifejezetten a diabétesszel élő gyermekeket érintő napi kihívásokról, iskolai, óvodai beilleszkedésükről, a pedagógusokban felmerülő kérdésekről és megoldandó helyzetekről beszélgetünk a témában jártas szakemberekkel.

Jegyezd fel az időpontot!

November 16. szerda 14:00-15:30
Beszélgetés Szabó Gabriella, a Budai Gyermekkórház gyermek diabétesz edukátora (szakápoló) és a 20 éve diabéteszes gyermekeket segítő Szegediné Török Tünde, a Kispesti Zöld Ágacska Óvoda óvodavezetője részévételével.

A beszélgetésre szeretettel várunk és hívunk mindenkit, aki részt vett már az Oktatási Hivatal
pedagógusoknak szóló diabétesz oktatásán, vagy a témával kapcsolatban szeretné megosztani tapasztalatait, feltenné kérdéseit, vagy csak meghallgatná a beszélgetést, ezzel is elmélyítve tudását, ismereteit.

Az online eseményhez bárki csatlakozhat ZOOM-on keresztül.
A regisztrációs adatlapot rövidesen eljuttatjuk az Oktatási Hivatal által a képzésben résztvett intézményeknek. A ZOOM linket e-mailben továbbítjuk a regisztrált résztvevőknek, de honlapunkon is közzétesszük rövidesen.

Addig is kattints az Educsepp.hu tudásbázisra, ahol a pedagógusok is hasznos ismeretanyagot
találnak.

  • Ismeretbővítő videók
  • Tanácsadói felület
  • Hasznos oldalak linkgyűjteménye
  • A KiDS, a DiabMentor és a Cukor Suli képzéseken ismertetett letölthető dokumentumok
    Gyakori kérdések gyűjteménye


A pedagógusoknak szóló tartalmak támogatója: Családbarát Magyarország.
A szülők és pedagógusok számára készült KiDS képzés tartalmainak támogatója a Sanofi
Magyarország.

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon