Diab Kör a Facebook-on!

Elindult az alapítvány közösségépítő Facebook csoportja, a Diab Kör! Gyertek, csatlakozzatok és dobjatok fel témákat nekünk és egymásnak!

Az egycseppes Diab Kör zárt Facebook csoportot itt találjátok!

Célunk, hogy 15 év, a cukorbetegég megelőzése terén végzett munkánk után legyen egy olyan fórumunk is, ahol a mi adminisztrátori segítségünkkel ti, a diabéteszben érintett közösség tagjai megbeszélitek a mindennapi kérdéseiteket, gondjaitokat, információkat osztotok meg, tippeket adtok egymásnak: egy online otthonra találtok. Azt szeretnénk, hogy mutassátok meg, hogyan tesztek minden nap magatokért, mondjátok el, miként váltottatok életmódot, és hogyan éltek minőségi, egészséges életet. Vagy ha nem, akkor hogyan próbálkoztok ezzel és vallotok néha kudarcot is 🙂

Hiszünk abban, hogy nagyon fontos a közösségek megtartó ereje. Tudjuk, hogy tudunk egymásnak segíteni. Az alapítvány információs anyagokkal, diabetológiai, dietetikai szaktanácsadással, eseményekkel, online minikonferenciákkal és nem utolsó sorban ezernyi ingyenes mérési lehetőséggel – ti pedig azzal, ha kérdeztek, megosztotok és elmondjátok a kérdéseiteket, kételyeiteket, tapasztalataitokat.

Motiváljuk egymást itt, tűzzünk ki együtt célokat, legyen egy pozitív hangulatú közösségünk, ahol a panaszkodás is belefér. Posztoljatok, like-oljatok, ismerjük meg egymást! Szeretettel várunk titeket!

Oszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ez is érdekelhet

További híreinket megtalálod a Facebookon