Cukkerberg BLOG
Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány blogja
Sztorik, tapasztalatok, kutatások, érdekességek - minden a cukorbetegségről.

 

Egyszer Élünk KörútEgyszer Élünk Körút! 

Az idén 10 éves alapítvány a cukorbetegség megelőzésének szellemében szervezi programjait. Egyszer élünk körút elnevezéssel indította el  2012-ben ingyenes szűréseit, mellyel évente több 10 000 embert ér el országszerte neves fesztiválokon, családi - és egészségnapokon, valamint sportrendezvényeken.

Minden évben a körúton lehetőséget adunk az egészségi állapot ellenőrzésére, a különböző betegségek esélyének, illetve az azokkal járó kockázatoknak a felmérésére, és akinek szüksége van rá, azt arra biztatjuk, hogy még idejében változtasson az életmódján. Célunk, hogy a fiatal, gyerekes családokat és a fesztiválok közönségét szólítsuk meg, és akkor kínáljunk lehetőséget a szűrésre, amikor minden az élet élvezetéről, a nyárról és a jókedvről szól.

NÉZZE MEG ITT, HOL MÉRÜNK LEGKÖZELEBB!

A mérési eredmény nem diagnózis, de akinek eltérnek az értékei a kívánatostól, azt orvoshoz itányítják az alapítvány szakemberei. Keressen minket Ön is a sárga-magenta sátrak alatt vagy a standunknál!

A vércukormérést a Dcont MAGOR gyártója, a 77Elektronika Kft., a vérnyomásmérést a Tensoval comfort és a Tensoval duo control vérnyomásmérőket forgalmazó Hartmann-Rico Hungaria Kft., a koleszterinmérést pedig az Accutrend Plus forgalmazója, a Roche Magyarország támogatja majdnem fél éven át. 

Egyes állomásokra az alapítványt az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. is elkíséri készítményeivel. Az  Octenisept Sebgél forgalmazója az Allegro Kft, melynek szakemberei hasznos ismereteket adnak át az érdeklődőknek a sebkezelésről.

Második éve egyes helyszíneken bioimpedancia készülékkel végzett BMI számítást és test-összetétel mérést is nyújtunk, valamint tanácsadást is kérhet bárki cukorbetegség és szív-érrendszeri problémák megelőzése témában!

Kapcsolat

Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 57.
Telefon/ Fax: +36 1 202 0103
E-mail: diabetes@egycseppfigyelem.hu

Adószám:
18255858-2-43

Számlaszám: 14100244-76647749-01000003
Számlavezető intézmény neve: Sberbank Magyarország Zrt.

Rendelkező nyilatkozat az adó 1%-áról

A NAV tájékoztatása az SZJA 1% adományozásról